zaterdag, juli 07, 2007

De winkel van de NVB

Ik denk dat Wouter besloten heeft om er verder het zwijgen toe te doen maar de NVB blijft verbazen. Nu met een brief waarin we worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Jaarcongres in november met de terloopse mededeling dat we ons vanaf 1 juli online kunnen inschrijven via de webshop. Een winkel dus waarvoor we moeten inloggen met een login naam (je lidmaatschapsnummer) en een pincode. Nu had ik al een lidmaatschapskaart met mijn lidmaatschapnummer en een wachtwoord waarmee je kon inloggen op de site van IP, het vakblad dat door een van de NVB onafhankelijke uitgever wordt uitgegeven. Dat ik voor de volledige site van IP moest inloggen met die codes vond ik wel lastig maar niet onoverkomelijk. Maar dat ik voor de webshop van de NVB weer een andere (niet te wijzigen!) pincode dien te gebruiken, dat doet voor mij echt de deur dicht. Op zo'n manier wordt online winkelen alleen maar lastiger dan gewoon winkelen.
Technorati tag:

3 Comments:

Blogger Wow!ter said...

Jos,

Ik heb zelf maar verkozen om radiostilte in acht te nemen over het Pyongyang aand de Nieuwe Gracht.
Maar je slaat de spijker op zijn kop.

9:48 p.m.  
Anonymous Dappere Bas said...

ik ben geen lid van de NVB. In eerste instantie eigenlijk alleen uit luiheid. Maar meer en meer krijg ik het idee dat ik uberhaupt niet zo nodig lid wil worden van deze club.
Zeker niet voor een informatiespecialist die bezig is met de mogelijkheden van tegenwoordig.
Met welke reden doen zij zo moeilijk? Menig congres maakt het de leden (maar zo soms ook niet leden) zo makkelijk mogelijk om te komen. Binnen een poep en een scheet schrijf je je in, print je je toegangskaart uit en klaar is klara. Ik vrees de volgende ervaringen wanneer doorzettende NVB-leden door de shop dwalen en rare dingen tegenkomen.

12:05 p.m.  
Anonymous Rosanne said...

Wat ik zo bizar vind, is dat in die hele brief nergens de datum van het congres staat aangekondigd. Lijkt me toch wel essentieel als je mensen wilt uitnodigen...

2:30 p.m.  

Een reactie posten

<< Home